HOME          OVER ONS         NIEUWS & MEDIA         SPONSOREN          CONTACT

Over ons

Theaterkoor Stem is de opvolger van het Theaterkoor Rooi. De afgelopen 7 jaar heeft dit koor mooie producties neergezet.

Missie

Wij willen een theaterkoor zijn door en voor de gemeente Meierijstad en omgeving, dat zang en theater weet te combineren tot mooie optredens.

Doelstelling

Het theaterkoor is bedoeld voor mensen die goed zingen en het brengen van theater willen combineren. De basis van het theaterkoor is het gezamenlijk met elkaar repeteren: gezelligheid en gedrevenheid zijn de juiste combinatie om het theaterkoor op niveau te brengen en te houden. De sociale interactie is altijd al belangrijk geweest bij Theaterkoor Rooi. Dat is bij het nieuwe theaterkoor niet anders!

Behalve aan muziek besteden we ook veel aandacht aan de presentatie van het repertoire. Onder leiding van een regisseur/regisseuse wordt er voor elk nummer gezocht naar een passende regie om de juiste sfeer te creëren.

De samenstelling van  het koor verandert met iedere grote productie een beetje. De voorstelling moet namelijk bij de deelnemers passen en de deelnemers bij de voorstelling. Om ambitie en talent de ruimte te geven, vinden we het belangrijk dat iedereen verantwoordelijkheid draagt, zich vrij voelt en zich kwetsbaar opstelt. We zoeken grenzen op, gaan het avontuur aan en zijn niet bang om fouten te maken. Er is altijd het team dat je opvangt. Zo is er een hechte band tussen de koorleden. Maar ook  met ons publiek en onze vrienden.

Zo groeien wij iedere dag.