HOME         OVER ONS         NIEUWS & MEDIA         SPONSOREN          CONTACT

We want more !!

Hoewel we nog voldoende tijd hebben om de liedjes, de teksten en de choreografieën in te studeren, tikt de klok richting de premiere verder!!

De kaartverkoop is begonnen!

Je kunt vanaf nu kaarten bestellen voor onze voorstellingen op 23, 24 en 25 juni in De Brink in Eerde. Bestel ze snel voordat de voorstelling van je keuze is uitverkocht.
Kaarten bestellen »

Waar gaat het over?

We Want More is een vrolijke muzikale voorstelling over een popkoor dat in de jaren 90 hoogtij viert. Na hun daverende optredens is het succes in één klap over wanneer de getalenteerde Sally zomaar verdwijnt. Het koor valt uiteen tot vandaag. Na ruim 20 jaar besluit het koor nog 1 keer bij elkaar te komen voor een spetterend reünie optreden. De nummers van toen passeren de revue maar er worden ook nieuwe nummers ingestudeerd. Allemaal om nog één keer met elkaar te shinen op het podium. Tijdens het weerzien worden herinneringen opgehaald, komen we erachter hoe het iedereen is vergaan in de afgelopen 20 jaar en komen de spanningen op scherp te staan door oud zeer en nieuwe onthullingen. Zal het allemaal goed komen voor het optreden van vanavond? En hoe zit het met Sally? Zal zij nog komen?

Theatermaker en schrijfster Bodil de la Parra schreef ‘We Want More’ om het theaterseizoen van 2016 feestelijk af te sluiten met dit ‘toetje van het seizoen.’ De rollen werden vertolkt door onder andere Elise Schaap, Angela Groothuizen, Anne-marie Jung, Rop Verheijen en Tina de Bruijn.

Regisseur Anne-Sofie van der Weijden was toentertijd als regieassistent nauw bij deze productie betrokken. Voor Theaterkoor Stem heeft zij dit stuk bewerkt. Samen met dirigent Wim Reijnders en koordeelnemer Mirjam Vermeulen zijn nieuwe nummers gekozen en is dit stuk helemaal op maat gemaakt voor Theaterkoor Stem. Dat belooft een muzikaal feestje te worden!